Digitalna agencija.

Dio digitalne budućnosti.

Tko smo mi?

Digital Machine je freelance digitalna agencija sa sjedištem u Zagrebu. Naš cilj je potaknuti svijest korisnika o prednostima, dobrobitima i mogućnostima digitalnih tehnologija u današnjem modernom poslovanju. Također, želimo isticati važnost prisustva što većeg broja tvrtki iz različitih područja djelovanja na globalnom tržištu. Ukoliko se teži tom cilju, ključno je slijediti jedan put, a to je digitalna transformacija poslovanja.

Kao digitalna agencija, posvećeni smo unaprjeđenju poslovanja korisnika s aspekta kvalitetne i učinkovite primjene aktualnih digitalnih tehnologija. Primarno smo fokusirani prema web dizajnu i razvoju web stranica, digitalnom marketingu i marketingu putem društvenih mreža, SEO optimizaciji te digitalnoj transformaciji poslovanja u cjelini. Smatramo da su mogućnosti svih navedenih disciplina nevjerojatne. Svakome tko se odluči na taj korak, mogu osigurati osjetan napredak u modernizaciji i razvitku poslovanja u digitalnom smjeru. Nadamo se i očekujemo da ćemo svojim znanjem i vještinama svojim korisnicima biti jedna stepenica na putu prema potpunoj digitalnoj transformaciji poslovanja.

Što radimo?

Digital Machine kao digitalna agencija pokriva i nudi vrlo širok spektar srodnih digitalnih usluga u koji ulaze:

  • digitalna transformacija
  • web dizajn i razvoj web stranica
  • digitalni marketing
  • marketing putem društvenih mreža i PR
  • sadržajni ili content marketing
  • kreiranje sadržaja
  • SEO optimizacija
  • grafički dizajn
  • kreiranje multimedijskog sadržaja
  • savjetovanje o digitalnim uslugama

Što nudimo?

Smatramo da je potpuna posvećenost korisniku neophodna za uspješnu realizaciju projekta. Upravo korisnici i jesu razlog zašto se bavimo ovim poslom te svoje znanje i vještine stavljamo na raspolaganje njihovim zahtjevima. Želimo poslušati svakoga i volimo čuti svačiju priču, ideju ili viziju. U našem poslu, svaki projekt mora imati priču koja predstavlja onoga kome je namijenjen. No, jednoj takvoj priči predstoje važni koraci.

Kao digitalna agencija, pridodajemo puno pažnje fazi definiranja strategije i planiranja projekta. Određen oblik rane ideje ili skica mora proizaći iz svake priče koju poslušamo. Nakon toga, naš je posao da korisničke zahtjeve prilagodimo realnim tehničkim okvirima te pripremimo rješenje koje će biti najvjernija replikacija originalnih korisničkih zahtjeva.

Posljednji korak je najvažniji i upravo zbog njega sve i radimo. Na kraju uspješno realiziranog projekta želimo imati sretnog i zadovoljnog korisnika, koji će se ponovno vratiti s prijedlogom za suradnju.

Razmišljate o angažiranju naše digitalne agencije?

Možemo Vam pomoći savjetom, prijedlogom i iskustvom!

twitterfacebooklinkedininstagram