O nama

Digitalna agencija za digitalnu budućnost.

VIŠE INFORMACIJA

Tko smo mi?

Digital Machine je freelance digitalna agencija sa sjedištem u Zagrebu. Naš cilj je potaknuti svijest korisnika o prednostima, dobrobitima i mogućnostima digitalnih tehnologija u današnjem modernom poslovanju. Također, želimo isticati važnost prisustva što većeg broja tvrtki iz različitih područja djelovanja na globalnom tržištu. Ukoliko se teži tom cilju, ključno je slijediti jedan put, a to je digitalna transformacija poslovanja.

Kao digitalna agencija, posvećeni smo unaprjeđenju poslovanja korisnika s aspekta kvalitetne i učinkovite primjene aktualnih digitalnih tehnologija. Primarno smo fokusirani prema web dizajnu i razvoju web stranica, digitalnom marketingu i marketingu putem društvenih mreža, brendingu, multimedijskim rješenjima te digitalnoj transformaciji poslovanja u cjelini. Smatramo da su mogućnosti svih navedenih disciplina nevjerojatne. Svakome tko se odluči na taj korak, mogu osigurati osjetan napredak u modernizaciji i razvitku poslovanja u digitalnom smjeru. Nadamo se i očekujemo da ćemo svojim znanjem i vještinama svojim korisnicima biti jedna stepenica na putu prema potpunoj digitalnoj transformaciji poslovanja.

Što radimo?

Digital Machine kao digitalna agencija pokriva i nudi vrlo širok spektar srodnih digitalnih usluga u koji ulaze:

 • digitalna transformacija
 • web dizajn i razvoj web stranica
 • kreiranje multimedijskog sadržaja
 • kreiranje i upravljanje brendovima
 • digitalni marketing
 • marketing putem društvenih mreža i PR na društvenim mrežama
 • sadržajni ili content marketing
 • kreiranje sadržaja
 • optimizacija za tražilice
 • grafički dizajn
 • savjetovanje o digitalnim uslugama

Što nudimo?

Smatramo da je potpuna posvećenost korisniku neophodna za uspješnu realizaciju projekta. Upravo korisnici i jesu razlog zašto se bavimo ovim poslom te svoje znanje i vještine stavljamo na raspolaganje njihovim zahtjevima. Želimo poslušati svakoga i volimo čuti svačiju priču, ideju ili viziju. U našem poslu, svaki projekt mora imati priču koja predstavlja onoga kome je namijenjen. No, jednoj takvoj priči predstoje važni koraci.

Kao digitalna agencija, pridodajemo puno pažnje fazi definiranja strategije i planiranja projekta. Određen oblik rane ideje ili skica mora proizaći iz svake priče koju poslušamo. Nakon toga, naš je posao da korisničke zahtjeve prilagodimo realnim tehničkim okvirima te pripremimo rješenje koje će biti najvjernija replikacija originalnih korisničkih zahtjeva.

Posljednji korak je najvažniji i upravo zbog njega sve i radimo. Na kraju uspješno realiziranog projekta želimo imati sretnog i zadovoljnog korisnika, koji će se ponovno vratiti s prijedlogom za suradnju.

Službeni podaci

Naziv tvrtke: Digital Machine, obrt za multimediju i web tehnologije

Adresa sjedišta: Pavlenski put 5/o, 10090 Zagreb, Republika Hrvatska

Vlasnik: Matija Barišić

OIB: 95169744698

MBO: 97882593

Račun: Zagrebačka banka d.d.

IBAN: HR9323600001102697412

SWIFT: ZABAHR2X

Top closechevron-downbarslinkedininstagram