Što nudimo?

Portfolio usluga

Web i grafička rješenja
Multimedijska produkcija
Marketing, mediji i PR
Planiranje i strategija
Specijalizirana edukacija

Web i grafička rješenja

Nudimo paket usluga vezanih uz dizajn, razvoj i kreiranje suvremenih web i grafičkih rješenja koja iznimno kvalitetno doprinose relevantnosti i prepoznatljivosti Vaše kampanje i brenda.

Web-dizajn

Dizajn i razvoj specijaliziranih, informativnih i poslovnih web-stranica, suvremenih web-trgovina web-rješenja.

Kreiranje sadržaja

Pisanje, uređivanje i objavljivanje sadržaja za digitalne medije. Sadržaj može uključivati objave za javnost, skripte za videozapise, intervjue i podcaste.

Grafički dizajn

Dizajn i priprema grafičkih vizuala, logotipova, posjetnica, letaka, brošura, plakata, pozivnica, prezentacija te ostalih grafičkih rješenja za potrebe tiskane i/ili digitalne distribucije.

Multimedijska produkcija

U paketu usluga multimedijske produkcije nudimo stručnu produkcijsku, distribucijsku i tehničku podršku pri realizaciji kvalitetnih audio-vizualnih projekata s velikim mogućnostima primjene i distribucije.

Video prijenosi uživo

Planiranje i tehnička realizacija video prijenosa uživo u svrhu javnog obraćanja, prezentacije, promocije, rasprave i predstavljanja putem digitalnih medijskih kanala i društvenih mreža.

Snimanje video materijala

Planiranje, pisanje scenarija te snimanje i produkcija video materijala u svrhu promocije i distribucije putem digitalnih medijskih kanala i društvenih mreža. 

Montaža i obrada video materijala

Postprodukcija video materijala, obrada, montaža i srodne aktivnosti za poboljšanje i prilagođavanje snimljenog video materijala prema planiranoj namjeni.

Marketing, mediji i PR

 Paket marketinških i medijskih usluga obuhvaća sve aktivnosti za uspješnu realizaciju kampanje uz korištenje suvremenih digitalnih kanala te jačanje medijske i javne relevantnosti.

Digitalni marketing

Planiranje, kreiranje i provedba kampanja putem digitalnih marketinških kanala, društvenih mreža te izgradnja i upravljanje osobnim ili poslovnim brendom.

Javno priopćivanje i digitalni PR

Planiranje i kreiranje sadržaja za javno priopćivanje, medijsku i javnu komunikaciju te kreiranje, vođenje i upravljanje profilima i komunikacijom putem društvenih mreža.

Planiranje i strategija

Nudimo paket savjetničkih usluga usmjerenih prema razvoju strategije, planiranju, provedbi i upravljanju digitalnim razvojem poslovanja.

Analiziranje i priprema

Prikupljanje, analiziranje i obrada informativnih podataka te aktivnosti pripreme i donošenje strategije i operativnog plana.

Planiranje i razvoj

Provedba aktivnosti vezanih uz analizu, planiranje i kreiranje strategije te operativnog plana. Razvoj i realizacija kreativne poslovne kampanje u skladu sa suvremenim trendovima.

Upravljanje i provedba

Izvođenje strateških i operativnih aktivnosti u skladu s provedbenim planom te aktivno sudjelovanje u realizaciji predviđenih ciljeva.

Specijalizirana edukacija

Paket usluga uključuje niz radionica u svrhu upoznavanja s prednostima i važnostima korištenja digitalnih tehnologija i medija.

Digitalni razvoj poslovanja

Radionica obuhvaća sve aktivnosti i procese neophodne za uspješno planiranje, vođenje i upravljanje razvojem poslovanja s aspekta primjene digitalnih tehnologija.

Digitalni mediji i komunikacija

Radionica objedinjuje temeljne metode i postavke kreiranja te korištenja kanala komunikacije i obraćanja, s naglaskom na društvene mreže i digitalne medije.
Top magic-wandfilm-playcamera-videocamerapicturecalendar-fullkeyboardtabletlaptoplaptop-phonepie-chartbullhornmic linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram